Healthypharm voegt 5 basiszalven toe aan het assortiment.

Healthypharm introduceert een aantal basiszalven voor het onderhouden van de droge en gevoelige huid. Een mooie uitbreiding op het assortiment van Healthypharm. De categorie huid is uitgebreid met de volgende producten:

Healthypharm Mentholgel 1% verzorgt en verzacht de huid

Mentholgel 1%

Verzorgt en verzacht de huid na contact met de brandharen van de eikenprocessierups of brandnetels, bij kwallen- en insectenbeten, verbranding door de zon en huiduitslag. Mentholgel 1% is een gel op waterbasis die gemakkelijk afwasbaar is. Kalmeert de geprikkelde of branderige huid en heeft een verkoelend en indrogend effect op de huid.

Healthypharm Cetomacrogolcrème beschermt de huid tegen uitdrogen

Cetomacrogolcrème

Goed smeerbare verzorgende basiscrème die de huid beschermt tegen uitdrogen. Vrij van parfum, geschikt voor de normale of gevoelige huid en voor elke leeftijd.

Healthypharm vaseline-cetomacrogolcrème verzacht de huid en hersteld de vochtbalans

Vaseline-cetomacrogolcrème

Een vette basiscrème die de droge huid verzacht en de vochtbalans hersteld. Geschikt voor de droge huid. Deze crème is vrij van parfum of conserveermiddelen en geschikt voor elke leeftijd.

Lanettecrème van Healthypharm beschermt de huid tegen uitdrogen

Lanettecrème

Beschermt de huid tegen uitdrogen. Hij is goed smeerbaar, zonder parfum en trekt snel in de huid. Geschikt voor de normale en gevoelige huid en voor elke leeftijd.

Vaseline-lanettecrème van Healthypharm verzacht de droge huid en herstelt de vochtbalans.

Vaseline-lanettecrème

Een vette basiscrème die de droge huid verzacht en de vochtbalans herstelt. Geschikt voor droge huid, geschikt voor elke leeftijd, geen parfum en conserveermiddelen.